تولید نان کامل در مجتمع نان سنتی رضوی به حجم انبوه رسید
مجتمع نان سنتی شرکت صنایع غذایی رضوی که همزمان با روز ولادت امام رضا(ع)، تولید نان کامل را به صورت آزمایشی آغاز کرده بود، حالا با توجه به استقبال صورت گرفته، این محصول خود را به انبوه تولید رسانده و در اختیار زائران و مجاوران رضوی قرار میدهد.
به گزارش اداره ارتباطات و رسانه، شرکت صنایع غذایی رضوی بر اساس اهداف تعیین شده برای افزایش کیفیت محصولات تولیدی و همچنین باتوجه به مسئولیتهای اجتماعی خود، بر آن است تا همانند سالهای گذشته در راستای بهبود سلامت جامعه حرکت کند که در این راستا، تولید نان کامل را از حدود دو ماه قبل در دستور کار قرار داد.
مرحله اول تولید نان کامل به صورت آزمایشی و محدود بود اما اقبال عمومی به استفاده از این محصول سبب شد تا تولید انبوه آن کلید بخورد.
عرضه نان کامل در کیوسکهای اطراف حرم
مجتبی هادیان مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اعلام این خبر گفت: با توجه به حضور روز افزون زائران در محدوده اطراف حرم مطهر رضوی و با دستور کارگروه گندم و آرد شهرستان مشهد، مقرر شده است آرد یارانهای در اختیار شرکت آرد قدس رضوی قرار بگیرد و توزیع روزانه نان کامل این مجتمع صرفا از طریق کیوسکهای اطراف حرم مطهر به زائران و مجاوران عرضه میشود. هادیان افزود: در صورت استقبال خوب مردم، میتوان نسبت به جذب شاطر، نانوا و خمیرگیر اختصاصی هم اقدام کرد که در نهایت منجر به افزایش اشتغال خواهد شد.
وی درباره ویژگیهای نان کامل نیز گفت: باتوجه به اهمیت محصولات سلامت محور در جامعه و سهم نان در سبد غذایی مردم به عنوان قوت غالب، شرکت صنایع غذایی رضوی نسبت به تولید این نان اقدام کرده چرا که این محصول، دارای خواص مناسب برای تامین سلامت بدن است.
به گفته او، نان کامل به نانی اطلاق میشود که از آرد کامل یعنی آرد گندمی که با تمام سبوس خود آسیاب شده باشد، بدست آمده و به همین دلیل، آرد حاصل تیره رنگ است اما تمامی املاح مفید موجود در سبوس و همچنین فیبر کامل سبوس، که برای سلامتی مفید است، در داخل آرد کامل باقی میماند.
نظر دهید